‏ کارشناسی ارشد (MA) سیدنی بریتانیا

‏ برترین تحصیلات کارشناسی ارشد سیدنی استرالیا 2018‏

کارشناسی ارشد

کارشناسی ارشد علوم انسانی یا MA یک درجه فوق لیسانس است که معمولاً پس از یک برنامه نحصیلی در حوزه هنرهای زیبا، علوم انسانی، علوم اجتماعی یا سایر گرایش های مشابه اخذ می گردد. این برنامه های تحصیلی معمولاً یک الی دو سال به طول می انجامند.

انگلستان، انگلستان بیش از 300 سال است و شامل چهار کشور تشکیل دهنده: انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی. انگلستان تا به یک مرکز یادگیری برای 1000 سال گذشته بوده است و دارای بسیاری از دانشگاه های باستانی و برجسته. دانشجویان خارجی بخش قابل توجهی از بدن دانش آموز در دانشگاه های انگلستان را تشکیل می دهند.

‏ عدد (M.A) کارشناسی ارشد سیدنی بریتانیا را مقایسه کنید 2018‏

اطلاعات بیشتر

قانون ما

The University of Law
Campus تمام وقت September 2018 بریتانیا لندن Birmingham Guildford منچستر + {تعداد} بیشتر

قانون MA ما برای فارغ التحصیلان غیر قانون طراحی می شود که مایل به کسب مدرک قانونی در سطح کارشناسی ارشد هستند. یک قانون کارشناسی ارشد دارای مدرک بین المللی است که ایده آل برای یک مسیر شغلی در داخل و خارج از بخش قانونی است. [+]

قانون کارشناسی ارشد

قانون MA ما برای فارغ التحصیلان غیر قانون طراحی می شود که مایل به کسب مدرک قانونی در سطح کارشناسی ارشد هستند. یک قانون کارشناسی ارشد دارای مدرک بین المللی است که ایده آل برای یک مسیر شغلی در داخل و خارج از بخش قانونی است.

با تجربه از طریق کارگاه های عملی، یادگیری مبتنی بر مشکل، مذاکرات، بازیابی و ارائه ها، یاد بگیرید ایجاد مهارت های حرفه ای ضروری در تجزیه و تحلیل، حل مسئله و تحقیق کاوش منطقه ای از قانون که از طریق پروژه تحقیقاتی خود مورد علاقه شما است شما می توانید برای وام دانشجویان تحصیلات تکمیلی واجد شرایط باشید الزامات دوره برای واجد شرایط بودن برای تحصیل در رشته حقوق ما، باید دارای مدرک کارشناسی (یا معادل آن) در رشته 2: 1 یا بالاتر باشد. فارغ التحصیلان خارج از کشور و بالغ غیر فارغ التحصیلان:لطفا مدارک تحصیلی خود را از طریق کمیته پذیرش دریافت کنید که می تواند در مورد واجد شرایط بودن شما برای دوره راهنمایی کند اگر تصميم بگيريد که ميخواهيد به BPTC ادامه دهيد، لطفا به مدرک تحصيلي از هيات مديره Bar (BSB) درخواست کنيد. اگر مدرک تحصیلی خارج از انگلیس را داشته باشید و از اکثریت زبان انگلیسی صحبت نکنید: یک کپی گواهی شده از هر سندی که ثابت می کند شما در هر یک از چهار جزء یادگیری زبان به زبان انگلیسی در CEFR سطح B2 یا بالاتر واجد شرایط هستید. [-]